2012 January Vuxenutbildning Malmö
Vuxenutbildning Malmö
Published2012-01-23
EditorLinda Wågström

MiROi erbjuder ett kursutbud med grundläggande och gymnasiala teoretiska kurser. Studierna kan bedrivas på distans eller som flexstudier i lärverkstad. Distansstudier sker via MiROis elektroniska lärplattform. Varje elev tilldelas en kontaktperson och en lärare. Inlämningsuppgifter och kontakt sker elektronisk, men slutprov i varje kurs sker i lokal med närvarande provvakt. Flexstudier innebär att eleven har tillgång till en lärverkstad i lokal med lärare vid sidan om distansstudierna. Första start 6 februari 2012

MiROi erbjuder även gymnasiala yrkesinriktade kurspaket inom handel och administration och hotell och turism. Studierna bedrivs i klassrumsmiljö med lärarstöd och praktik ingår i utbildningen. Yrkesutbildningarna startar den 13 februari 2012.

För att studera på MiROi så kontaktar man Malmö stads vuxenutbildning. Ansökan sker hos kommunen och kursen betalas av kommunen och är studiemedelsberättigad enligt CSN.

MiROi har kursstart för distansstudier varje vecka året om. Ansökan och intag sker löpande. MiROi har ca 10 kursstarter per år avseende yrkesinriktade kurspaket.

Du kan gå in och söka utbildingar på vägledningscentrum i Malmö på: https://open24.ist-asp.com/malmo

Miroi finns nu på plats på Baltzargatan 31 i Malmö. Våra telefonnummer är 072-210 64 65 - Marika och 072-210 18 63 - Leif.

Antagningsenheten håller nu på att skicka ut antagningsbesked till sökta kurser. Med beskedet kommer även tid och plats för första introduktionsmöte som kommer att ske under vecka 5.

Kontakta oss för mer information

Marika Olsson, 072-210 64 65, marika.olsson@miroi.se

Leif Bröms 072-210 18 63, leif.broms@miroi.se

About MiROi

We are quality assured and approved by SAUF - Sweden's Authorised training company.


Any questions?

Welcome to contact us.

arrow_right.png Contact us

arrow_right.png FAQ